Характеристика на медицинското защитно облекло за еднократна употреба

2021-10-19

Характеристиката наМедицинско защитно облекло за еднократна употреба
Автор: Джери Час:2021/10/19
Baili Medical Suppliers (Xiamen) Co., е доставчик на професионални медицински изделия със седалище в Ксиамен, Китай. Нашите основни продукти: защитно оборудване, болнично оборудване, оборудване за първа помощ, болнични и отделения.
Медицинско защитно облекло за еднократна употреба: Защитно облекло за медицинския персонал (лекари, медицински сестри, обществен здравен персонал, почистващ персонал и др.) и хора, влизащи в специфични медицински и здравни зони (например пациенти, посетители на болница, хора, влизащи в заразени зони и др.). Неговата функция е да изолира бактерии, вреден ултрафин прах, киселинни и алкални разтвори, електромагнитно излъчване и др., да гарантира безопасността на персонала и да поддържа околната среда чиста.

Медицинско защитно облекло за еднократна употреба: Може да предотврати проникването на вода, кръв, алкохол и други течности. Има хидрофобност над 4 степен, за да не замърсява дрехите и човешкото тяло.

Медицинско защитно облекло за еднократна употребаима дезинфекционна устойчивост, добра устойчивост на цвета при измиване, противосвиваем, не поддържа горене, не е токсичен и не дразни, безвреден за кожата.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy